Kompetenssialueet, kiinteistö- ja huoneistosaneeraukset taidolla ja pieteetillä.

Sisämaalaustyöt

Suoritamme kaikenlaiset asuin- ja liikekiinteistöjen saneeraus- ja maalaustyöt sekä tapetoinnit. Urakoimme myös kuvio- ja erikoismaalaukset sekä pinnoitukset.


Ulkomaalaustyöt


Suoritamme omakoti- ja rivitalojen puujulkisivujen uudis- ja huoltomaalaustyöt. Urakoimme myös peltikattojen uudis- ja huoltomaalaustyöt.

Vaativissa-ja suojelluissa kohteissa käytämme maalipintaa vahingoittamatonta Speedheater maalinpoistomenetelmää
Tekninen ikkunankunnostus

Teemme omakoti- ja rivitalojen sekä kerrostalojen ikkunapuitteiden huoltomaalaus- ja peruskunnostusurakointia.
Ulkopuitteiden hiontatyöt, maalaukset ja puukorjaustyöt teemme maalausverstaallamme tai kohteeseen erikseen tuotavassa siirrettävässä hiontaverstaassa. Sisäpuitteet kunnostamme työkohteessa tai edellä mainituissa työpisteissä ja mahdolliset lasitustyöt suoritetaan verstaallamme. Työ voidaan tehdä pölyttömästi ja asuntoyhtiön osakkaat voivat asua huoneistoissaan työn aikana. Ikkuna-aukot koteloimme säältä suojaan ja lämmitämme tarvittaessa puhaltimilla.

Vaativissa-ja suojelluissa kohteissa käytämme maalipintaa vahingoittamatonta Speedheater maalinpoistomenetelmää

Smyygien ja ikkunapenkkien kunnostustyöt sekä muut urakkaan kuuluvat lisätyöt suoritamme työselosteen mukaan kohteessa.

Ikkunatiivistykset, myös uudempiin huullospuitteisiin, moderneilla tai perinteisisillä materiaaleilla.

Lattiapinnoitukset


Puulattiat: Asiakkaan toiveiden mukaiset mosaiikki- ja lautaparkettiasennukset listoituksineen, sekä puulattioiden hionta-, huolto- ja korjaustyöt sekä lakkaukset. Toimitamme tarvittavat materiaalit tai asennamme asiakkaan hankkimat pinnoitteet.

Laminaattipinnoitteet: Laminaattiasennukset, laminaattilaatoitukset sekä vinyylilankut asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Lattialaatoitukset Asennamme luonnonkivilattiat ja klinkkerilattiapinnoitteet yksityisasuntoihin sekä liiketiloihin.

Mattotyöt: Asennamme joustovinyylimatot, pvc-matot sekä erilaiset linoleumpinnoitteet asiakkaan toivomusten mukaan.

Muut luonnonmateriaalit: Erikoistilauksesta korkkilattia-asennukset sekä kokolattiamattoasennukset (sopimusyritys) asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Epoksi- ja erikoispinnoitteet: Lattiavalut, oikaisut ja tasoitukset sekä teknisten lattiapinnoitteiden asennustyöt, kuten erilaisten työtilojen ja autotallien epoksi- ja erikoispinnoitteet asiakkaan toivomusten mukaisesti.


Kaseiini- ja läpilyöntikoteloinnit

Erikoisalaamme ovat erilaiset kaseiinivaurioiden purku, saneeraus, kotelointi ja korjaustyöt.

Kaseiinivaurio syntyy, kun asunnon kaseiinitasoitetta sisältävä lattia-, seinä- tai kattopinta altistuu vedelle tai kosteudelle. Kaseiini on tasoitteen eloperäinen sidosaine. Kaseiinipitoisen tasoitteen altistuessa vedelle tai kosteudelle alkaa pinnoitteessa runsas mikrobitoiminta, jonka aiheuttamat myrkylliset kaasut, kuten ammoniakki, aiheuttavat erilaisia sairauksia, esim. astmaa. Suomen kiinteistökannasta valtaosa on ns. kaseiinitaloja, sillä kaseiinin käyttö tasoitteissa kiellettiin vasta 1993 ja viimeiset kaseiinitasoitukset tehtiin 1994.

Saneerattaessa kaseiinipitoisia tasoitepintoja käytetään niiden koteloimiseen ja eristämiseen kaasuja läpäisemättömiä ja vettä sisältämättömiä epoksipinniotteita.


Rakenneratkaisut

Urakoimme väliseinätyöt ja kattolevytykset, kattolaskut ja koteloinnit kuten myös seinien purkutyöt ja käyntiaukaisut.

Kylpyhuoneiden ja kosteiden tilojen saneeraustyöt

Suoritamme kosteiden tilojen purku-, vesieristys- ja laatoitustyöt, sekä monipuoliset kalusteasennukset. Urakoimme myös saunatilojen paneloinnit sekä laudeasennukset.


Kalusteasennukset


Suoritamme erilaiset kalusteasennukset ja keittiösaneeraukset asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Kiireapupalvelu, kuljetukset, valvonta ja suunnittelupalvelut

Tarjoamme yksityisille kuluttajille, asunto-osakeyhtiöille ja yrityksille monimuotoisia ja joustavia rakennusalaan liittyviä oheispalveluja projekti-, tunti- ja/tai urakkalaskutuksella.