Share |

Speedheater maalinpoistomenetelmä

Speedheater System

Speedheater Systemin välineillä maalinpoisto käy helposti ja nopeasti. Speedheater-menetelmällä voidaan kunnostaa ovia ja ikkunoita, kalusteita, veneitä sekä suuria seinäpintoja niin sisällä kuin ulkona.

Maalinpoistoa turvallisella infrapunalämpötekniikalla

Speedheaterin käyttämät menetelmät perustuvat infrapunalämpötekniikkaan. Infrapunavastukset lämmittävät ja pehmentävät maalin puupintaan asti, jonka jälkeen maali on helposti kaavittavissa pois. Vanha maali, lakka ja kitti saadaan poistettua helposti niin pieniltä kuin suuriltakin pinnoilta. Lämmityspinta jää turvallisen 100-200 °C välille, toisin kuin esimerkiksi kuumailmapuhaltimissa, jolloin pinta-alan lämpötila on yli 500 °C. Maalinpoiston jälkeen pinta on puhdas, sileä ja kuiva ja se on heti valmis seuraavaan käsittelyyn. Erilaiset lisävarusteet kuten maalikaapimet ja nivelvarret helpottavat ja nopeuttavat maalinpoistoa entisestään.

Speedheater – nopeutta ja helppoutta

Speedheater tuo maalinpoistoon lisää nopeutta ja helppoutta, joka samalla säästää aikaa ja rahaa. Julkisivun korjaaminen käy todella nopeasti eikä enää tarvitse murehtia rumaa ulkoseinää vuodesta toiseen. Speedheaterin 1100 –maalinpoistolaitteella työ käy helposti. Yhdistettynä Classic-nivelvarteen se auttaa sinua poistamaan maalit tehokkaalla, helpolla ja varmalla tavalla. Speedheater-lämmitin yhdistettynä käytännölliseen nivelvarteen pehmentää maalikerrokset puupintaan asti yhdellä lämmityskerralla. Samalla kun kaavit pehmennyttä maalia lämmitin pehmentää jo seuraavaa kohtaa. Nivelvarsi kaksinkertaistaa työskentelynopeuden.

Maalinpoisto ikkunoista

Speedheateria käyttämällä halkeillut maali, irronnut kitti ja mahdollinen kosteus ikkunanpokassa ovat pian muisto vain. Lämmitin pehmentää maalikerrokset puupintaan asti yhdellä käsittelyllä. Puusta poistuu samalla myös mahdollinen kosteus. Matalassa lämpötilassa on vähäinen lasin rikkoutumisen riski, jota voidaan myös minimoida käyttämällä alumiiniteippiä välipienoja työstettäessä. Ikkunatyökaluilla maalin- ja kitinpoistotyö helpottuu ja nopeutuu, eikä juurikaan jää jälkityön tarvetta.

Speedheater homeenpoistajana

Speedheater-tuotteita voidaan käyttää myös monella muulla tavalla kuin maalinpoistajana. Laitteen infrapunalämmön avulla voidaan poistaa esimerkiksi kosteutta puu- ja betonipinnoilta. Laitteet tappavat myös hometta ja sienikasvustoja samoilta pinnoilta. Speedheaterillä voi poistaa maalia myös lasikuitu- ja metallipinnoilta.